top of page
IMG_2882_edited.jpg
IMG_2882_edited.jpg

ALOITTAJAT

KUNTO NYRKKEILY

FOR BEGINNERS

Nyrkkeilyä kutsutaan usein "makeaksi tieteeksi", koska nyrkkeilyn todelliseen menestymiseen tarvitaan lannistumatonta tahtoa ja sitkeyttä, mutta myös harkitsevaisuutta, strategiaa ja eteenpäin suuntautuvaa ajattelua. Yhtenä maailman vanhimmista urheilulajeista nyrkkeily on uskomattoman monimutkainen sekä fyysisesti että henkisesti. Mutta ennenkuin saavutat todelliset pugilismin syvyykdet, sinun on ensin ymmärrettävä ja hallittava perusperiaatteet ja -tekniikat. Voit lyödä ja välttää osumisen. Sinun on opittava heittämään lyöntejä tehokkaasti siirtämällä voima koko kehosta iskuihin. Sinun tulee myös osata puolustaa vastustajan hyökkäyksiä vastaan, ylläpitää nyrkkeilyasentoa ja liikkua kehässä nopeasti ja tehokkaasti. Tässä oppaassa tarkastellaan kaikkia yllä olevia, ja vaikka se on tarkoitettu nyrkkeilyopetukseksi aloittelijoille, voit olla varma, että jos ymmärrät ja opit suorittamaan nyrkkeilyn perusasentoa, jalkatyöskentelyä, lyöntejä sekä puolustustekniikoita. ole hyvällä tiellä kohti nyrkkeily edelläkäviyyttä sekä osaamista.

Fitness Group

BOXING FOR FIT & STRESS

KUNTO NYRKKEILY ALL LEVELS

Mitä hyötyä nyrkkeilystä ja omar boxing club treenit?Nyrkkeily on loistava kardio- ja voimaharjoittelu, joka kohdistuu kehon jokaiseen lihakseen. Nyrkkeily parantaa tasapainoa, ketteryyttä ja koordinaatiotasi sekä jalostaa refleksejäsi. Tämä klassinen urheilulaji on paljon kaloreita polttava, sillä voit polttaa 600-1000 kaloria tunnissa.

 

Nyrkkeily ei ainoastaan ​​paranna kuntoasi, vaan se voi myös olla uskomaton stressinpoisto. Nyrkkeilysäkin  lyöminen voi lievittää lihasjännitystä stressaantuneena ja tuottaa kehoon endorfiineja. Tämä terve ja tuottava tapa lievittää jännitteitä voi myös auttaa rakentamaan henkistä lujuutta, luottamusta ja kurinalaisuutta.

ryhmä

Nyrkkeily on lapsille hyvä laji ensimmäiseksi lajiksi. Nyrkkeilyssä käytetään koko vartaloa. Nyrkkeilystä oppii

hyvää motoriikkaa, tasapainoa, reaktionopeutta, hahmotuskykyä. Nyrkkeilystä oppii taistelutahtoa. Jos

vaihdat lajia tulevaisuudessa, ole saanut hyvän peruskunnon ja periksiantamattomuuden.

Plank Exercise

Nyrkkeily Teinille

ALL LEVELS

Lasten ryhmä

Nyrkkeily on lapsille hyvä laji ensimmäiseksi lajiksi. Nyrkkeilyssä käytetään koko vartaloa. Nyrkkeilystä oppii

hyvää motoriikkaa, tasapainoa, reaktionopeutta, hahmotuskykyä. Nyrkkeilystä oppii taistelutahtoa. Jos

vaihdat lajia tulevaisuudessa, ole saanut hyvän peruskunnon ja periksiantamattomuuden.

BOXING FOR PRO & MMA

ADVANCED

Nyrkkeily MMA:ta varten Kun stand-up-taisteluista on tulossa välttämätön lisä kaikkien kamppailulajien väreihin, nyrkkeily tuo mukanaan tärkeitä puolia MMA-pelisi parantamiseen. Nyrkkeily pitää sinut uskomattoman hyvässä kunnossa. Todellinen taistelu ei ole hienoja potkuja, vaan aukkojen löytämistä ja niiden hyödyntämistä, nyrkkeily auttaa sinua löytämään ne aukot. Lyöminen kuluttaa paljon vähemmän energiaa kuin kamppailu ja potkiminen, mikä tarkoittaa, että kiinteät lyönnit maksavat sinulle vähemmän, etenkin taistelun alkuvaiheessa. Nyrkkeily harjoittelee lyömään nopeasti, joten olitpa sitten kasvotusten vastustajaa vastaan ​​tai heittämässä lyöntejä kamppailutilanteessa, nyrkkeily auttaa parantamaan iskujesi voimaa huomattavasti. Nyrkkeily on se, mitä monet MMA-taistelijat pitävät peruskamppailulajina. Se keskittyy yksinomaan nyrkillä lyömisen taitoon. Jokaisen sekataistelulajin on keskityttävä perusteisiinsa tullakseen suureksi. Nyökkäys puolustukseksi. Jos olet häkissä vastustajan kanssa, jolla on vahva nyrkkeilytausta, voi olla lähes mahdotonta murtaa hänen puolustustaan. Yksi nyrkkeilyn ja MMA:n eroista on se, miten puolustat. Et voi käyttää käsivarsiasi estämään tulevia hyökkäyksiä, koska saatat tarttua litteään jalkaan ja tulla alas. Vahvaa lyöntiä voidaan hyödyntää hyvin puolustuskeinona vastustajasi loitolla.

Harjoittelu omarin kanssa voit oppia nyrkkeilyn salaisuudet lyhyt aika

mma.png
Fitness Group
Boxing Practice

Yksityistunnitnyrkkeily työvoimayhtiölle

ALL LEVELS

Työnantajat käyttävät tuntikausia henkilöstön kouluttamiseen tekemään työnsä tehokkaasti – kuten työelämässäsi, yritysten nyrkkeilyohjelmat käsittelevät paitsi kehon, myös mielen harjoittamista voittavien tulosten saavuttamiseksi. Miten ajatella ja työskennellä paremmin kaikilla elämän osa-alueilla ja nyrkkeilyharjoittelussa opittu liittyy elämään ja liiketoimintaan monin eri tavoin: Nyrkkeilyn oppimiseen vaadittava ajattelutapa ei eroa myyntitehtävissä työskentelevien ammattilaisten kilpailevasta ajattelutavasta - se on keskittymistä. Napauttamalla sisäistä mestariasi olet tuottavampi työssäsi - jos olet varmempi, tämä näkyy aina työssäsi. Nyrkkeilyyhdistelmien oppiminen on vain yksi ongelmanratkaisumuoto. Jalkatyöskentely tarkoittaa ketteryyttä haasteiden edessä (kuten silloin, kun olet "takajalassa") ja kuinka kohdata vastoinkäymiset ja palata swingin! Puemalla käsineet ja työskentelemällä kumppanuudessa tyynytyön aikana opit lisää tiimistäsi, heidän persoonallisuuksistaan ​​ja siitä, kuinka he voivat työskennellä tehokkaammin. Voita työpaikkakulttuuriasi tekemällä jotain, joka saa luovasti käyntiin ihmisten sydämet ja mielet. 6–12 viikon ohjelmien avulla henkilökunta voi todella oppia nyrkkeilyn taiteen, esiintyä joka viikko ja antaa parhaansa - jokaisella harjoituksella. Meneillään olevat ohjelmat tuovat henkilöstöä yhteen tavalla, jota perinteinen toimistoympäristö ei pysty

Omar Medjadji järjestää yksityiskursseja kaikille kamppailulajien harrastajille ja kilpailijoille. Nyrkkeilyä, thaiboxing, kick boxing, vapaaottelu... ketkä haluavat oppia nyrkkeily taito, korkealle tasoita . Sovimme alussa henkilökohtaiset tavoitteet. Työskentelemme yhdessä tavoitteiden eteen ja teemme niistä totta. Pitää vain uskoa itseensä.

Omar Medjadjilla on paljon kokemusta

Otta yht: omar.boxing@gmail.com

plans

JÄSENEDUT

€10/Kerta

Tutustumismaksu

€45/kk

Kuukausimaksu 

€160/3kk

lASTEN MAKSUU

€90

X10 kerta maksu kortti

€180/3kk

Peruskurssi

€80/Kerta

YKSITYISKURSSI

MAKSUTIEDOT

Tilinumero: FI47 1045 3500 378715
Saaja: Sari Medjadji

Noudattakaa harjoitusmaksujen eräpäiviä!

edenred-smartum-epassi-yhteislogo-500x289.jpg
bottom of page